ECAS va iniciar les reunions amb els principals partits polítics catalans de cara a la precampanya electoral el passat 19 de maig. La presidenta i el gerent d’ECAS, Teresa Crespo i Jordi Gusi, es van trobar amb el portaveu de Política Social i Immigració al Parlament de Catalunya per Convergència i Unió, Josep Lluís Cleries, per fer arribar el punt de vista d’ECAS en matèria social als polítics catalans. A més de plantejar les principals preocupacions de les entitats, es van entregar les càpsules temàtiques amb mesures concretes perquè es tinguin presents a l’hora d’elaborar el programa electoral.

Des de l’experiència de les entitats, les càpsules identifiquen les problemàtiques que afecten a grups en situació de vulnerabilitat i exclusió social per donar-los visibilitat i formular mesures que permetin respondre-hi adequadament.

Josep Lluís Claries, es va mostrar sensible a les qüestions exposades i es va comprometre a comptar amb ECAS a l’hora de dissenyar les polítiques públiques en cas que Convergència i Unió accedeixi al Govern de la Generalitat.

La federació va deixar clar que la seva prioritat no són les subvencions que pugui concedir l’Administració, sinó la participació en la definició estratègica dels projectes socials.

Recommended Posts