Foto-grup-Aliança360_escales-retallada30.01.2018 | ECAS forma part de l’aliança Educació 360 impulsada per la Fundació Jaume Bofill, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica i la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta iniciativa és potenciar i facilitar l’accés a les activitats extraescolars a tots aquells menors que no en tinguin, entenent que l’educació es rep a temps complet i que la manca d’accés a aquest tipus d’activitats genera desigualtat social. Garantint l’equitat en l’accés a les activitats educatives fora de l’escola es promou la igualtat d’oportunitats.

PG_SF-parlantLa presentació de la plataforma, formada per 34 entitats a més de les impulsores, ha tingut lloc el 29 de gener en la jornada ‘Construïm l’educació 360’ al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). El logotip de la xarxa està format pels logotips proposats per cada entitat membre. Sonia Fuertes, presidenta d’ECAS, hi ha presentat les propostes de la federació i el logotip propi.

La iniciativa ja disposa d’11 experiències pilot a Castellbell i el Vilar, Granollers, L’Hospitalet, Manresa, el Prat, Manlleu, Sabadell, Badalona sud, Salt, Moianès i Lluçanès.

 

 

 

Recommended Posts