20180131_Economia-i-sobirania-alimentaria31.01.2018 | Organitza Fundació Autònoma Solidària

El 9 de febrer a les 11h es durà a terme a la Sala de Juntes de la Facultat de Veterinària de la UAB el debat ‘Economia i sobirania alimentària’.

La jornada comptarà amb Jordi Rosell, professor titular del Departament d’Economia Aplicada i especialista en desenvolupament rural i política agrària, i Gonzalo Gamboa, doctor en Ciències Ambientals (UAB) i investigador a l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA). El moderador serà Xavier Such, professor titular del Departament de Ciència Animal i dels Aliments, i membre del GEDEF de Veterinària.

L’objectiu principal de la trobada és estimular la discussió científica entre el professorat sobre les implicacions econòmiques de la sobirania alimentària. Així doncs, el debat oferirà una doble perspectiva a partir de la confrontació de posicions.

Aquesta activitat està adreçada al professorat i personal investigador en formació de la Facultat de Veterinària, i s’engloba dins del pla de formació docent de l’Oficina de Qualitat Docent de la UAB. Les persones que ho desitgin obtindran aquest reconeixement en el seu currículum de formació docent.
És necessari fer inscripció prèvia mitjançant aquest formulari.

El debat “Economia i sobirania alimentària” s’emmarca dins d’un cicle de debats en l’àmbit de la sobirania alimentària organitzat pel GEDEF – Veterinària, un grup de treball que, amb el suport de la FAS, vol promoure el coneixement i la discussió entorn a aquest paradigma. El cicle és una proposta de continuïtat al diàleg iniciat amb el professorat de la facultat arran de la jornada ‘La sobirania alimentària als estudis de la Facultat de Veterinària de la UAB’ organitzada al 2016 i el debat ‘Transgènics, pros i contres’ celebrada al 2017.

Recommended Posts