Premi programa Làbora21.10.2016 | El Programa Làbora ha estat guardonat amb el primer Premi Jové en reconeixement a la seva tasca per la promoció de la inserció i integració laboral dels col·lectius en situació de vulnerabilitat a la ciutat de Barcelona.

Sandra Tatay i Joan Solà van recollir el premi en representació de l’Ajuntament de Barcelona, ECAS, FEICAT i Creu Roja Barcelona durant la gala anual de Casa JOVÉ, celebrada a l’Hotel Catalonia BCN Plaza el 15 d’octubre.

El director general de Casa JOVÉ, Xesco Canyelles, destacava durant la gala que “aquest és un premi, per damunt de tot, dedicat a les persones que el fan possible, a les persones que són colpejades per la realitat i que amb força i amb passió s’hi revelen i el capgiren. Aquest premi és per una iniciativa de l’Ajuntament de Barcelona amb col·laboració amb les Entitats Socials i el teixit empresarial de la ciutat”.Casa Jové col·labora amb el Programa LÀBORA com a empresa responsable, a través de la inserció de col·lectius en risc d’exclusió, des de gener de 2015.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/8L1hT4eKt3g”]

Recommended Posts