18.02.2013 | Manifest de la Sectorial d’Acció Social, Ensenyament i Humanitats de la Intercol·legial contra les polítiques d’austeritat. Nota de premsa:

Els col·legis professionals alcen la veu contra les polítiques d’austeritat i adverteixen dels seus riscos

• Els professionals d’acció social, ensenyament i humanitats demanen que “no es perpetuï la situació deficitària en matèria d’educació, treball i qualitat de vida de les persones i no es posi en perill la cohesió social”

 • La desena de col·legis signants llegiran el manifest en el marc de la xerrada ‘Cap a un nou Estat del Benestar? Visions i alternatives’, amb el politòleg Joan Subirats i la pedagoga Violeta Núñez

La Sectorial d’Acció social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa una desena de col·legis —Treball Social, Educadores i Educadors Socials, Pedagogs, Psicòlegs, Politòlegs i Sociòlegs, Bibliotecaris Documentalistes, i Doctors i/o Llicenciats en Filosofia i Lletres, Educació Física i Ciències de l’activitat física i de l’esport, Belles Arts i Professors de Dibuix—, faran públic avui un manifest contra “totes aquelles polítiques d’austeritat que, sense cap política de reactivació econòmica, no porten a superar la profunda crisi del país, a la vegada que es redueix sensiblement la qualitat de vida de les persones”.

La lectura tindrà lloc en el marc de la jornada ‘Cap a un nou Estat del Benestar? Visions i alternatives’, que comptarà amb intervencions de Joan Subirats, economista i catedràtic de ciència política, i Violeta Núñez, doctora en filosofia i ciències de l’educació i professora de pedagogia social. Inaugurarà la sessió Núria Carrera, presidenta de la Sectorial d’Acció social, Ensenyament i Humanitats de l’Associació Intercol·legial i degana del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya.

Data: Dilluns 18 de febrer, de 18:30h a 20:30h
Lloc: Biblioteca Fort Pienc (Plaça del Fort Pienc 4-5, 08013 Barcelona).

Nota de premsa en PDF

 

Recommended Posts