01.09.2015 | El proper 16 de setembre d’11 a 14 hores organitzem conjuntament amb el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Global de la UAB una sessió d’aplicació del manual i guia d’autoavaluacióTransparència i qualitat de la informació de les entitats sense ànim de lucre (PDF). La sessió (a la seu d’ECAS, Via Laietana 54 1r pis) tindrà una dinàmica participativa i permetrà fer un diagnòstic de la situació actual de cada entitat i saber com millorar-la. Es dividirà en tres parts:

  • Reflexió compartida sobre la incorporació de la transparència com un valor i una actitud: dificultats i oportunitats.
  • Exercici d’autoavaluació de la transparència que cada entitat participant aplicarà al seu cas.
  • Exemples de bones pràctiques i de resolució de problemes que es treballaran amb les webs de les entitats participants.

Impartirà la sessió el professor de la UAB que porta el projecte TransparEnt, Pedro Molina. Està dirigida específicament a persones responsables de comunicació i de direcció de les entitats membres d’ECAS i per assistir-hi cal inscriure’s a través d’aquest formulari online, però en funció de la disponsibilitat de places es podrien acceptar altres sol·licituds. Si hi esteu interessats i no sou membres de la federació, podeu enviar un correu a comunicacio@acciosocial.org.

 

Recommended Posts