03.11.2016 | Dimecres 23 de novembre tindrà lloc el III Seminari d’Innovació Social organitzat conjuntament per ECAS i l’Ajuntament de Barcelona. Se celebrarà de de 9 a 14.30h al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan 108, Barcelona).

La innovació al servei de l’atenció integral

La taula rodona: ‘Anàlisi de la realitat i necessitats socials a la ciutat de Barcelona des d’un perspectiva transversal i comunitària’ comptarà amb les intervencions de Manel Aguilar Hendrikson, llicenciat en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universidad Complutense de Madrid i professor de l’Escola de Treball Social de la Universitat de Barcelona; Serrat Camps, experta en  gestió de serveis socials; i Sara Berbel, directora general de Barcelona Activa.

Posteriorment, es presentaran les experiències innovadores del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa, a càrrec de Teia Fabrega, directora del consorci; del Servizio Sviluppo Economico Capitale Umano e Mercato del Lavoro de Milano, a càrrec de Giuseppina Corvino, de la Direzione Centrale de Politiche del Lavoro Sviluppo Economico i de l’Università de Milano;  i de l’Ajuntament d’Estocolm, a càrrec de Juan Lusi Cebrian i d’un representant de l’ajuntament d’Estocolm (pendent de confirmació).

La inscripció ja està oberta en aquest formulari online.

Recommended Posts