Jornada amb universitats02.11.2016 | La jornada amb universitats ‘Promoció de la recerca en l’àmbit social’, celebrada el 27 d’octubre al Palau Macaya ha estat la segona jornada organitzada per la vocalia i la comissió d’Internacionalització, amb l’objectiu d’apropar el món de les universitats i les entitats del tercer sector.

A la trobada ha participat una vintena de professionals, sis dels quals dels grups de recerca GREM (Grup de Recerca en Valors), Universitat Politècnica de Catalunya, IARS (Grup de recerca en Infància i Adolescència) de l’UAB, Universitat Pompeu Fabra, ETSETB- UPC, UAB. A l’àgora d’experiències, cinc entitats han presentat idees de projectes per presentar de manera conjunta al programa europeu Horizon 2020.

Entre les qüestions més interessants sorgides a la jornada destaquen la necessitat de fer xarxa, la pertinència de crear més espais d’aquest tipus per compartir experiències i noves idees per projectes sobre treball entre iguals, l’aplicació de les noves tecnologies a temes socials, l’intercanvi de metodologies d’intervenció, la formació i participació del voluntariat, entre altres.

Recommended Posts