• El pressupost per regals de Nadal d’InfoJobs es destina a la inclusió social
  • El portal convida els seus usuaris a col·laborar amb les entitats d’acció social

Barcelona, 10 de desembre del 2009 – El portal de recerca de feina InfoJobs s’alia amb l’acció social mitjançant la signatura d’un conveni amb la federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS) que facilitarà la inserció laboral dels collectius en risc d’exclusió social i fomentarà el compromís del teixit empresarial amb aquests col·lectius especialment vulnerables. L’acord de col·laboració suposa la participació d’InfoJobs en la campanya ‘Alia’t amb l’acció social’ engegada per ECAS i comporta la difusió per part del portal de la tasca que duen a terme les entitats d’ECAS arreu del territori espanyol.

Així, InfoJobs convida un milió d’usuaris, entre candidats i empreses, a fer manifest també el seu compromís mitjançant l’aportació directa de fons a les entitats d’ECAS, i ofereix formació gratuïta als inseridors laborals d’ECAS en relació a les eines de cerca de feina que utilitza el portal.

A més, entrega als usuaris de les entitats federades un total de 20.000 serveis premium (de pagament) i contribueix –com a prescriptor i  econòmicament— al projecte d’ECAS.

ECAS, per la seva banda, reforçarà el programa ‘Alia’t amb l’acció social’ actuant com a intermediari entre les entitats i les empreses per tal de millorar l’ocupabilitat dels collectius en risc d’exclusió social, i formarà els inseridors en el desenvolupament de les competències necessàries per facilitar la inserció laboral en l’empresa ordinària.

Descarrega el PDF

 

Recommended Posts