13.05.2020 | ‘La gestió del sensellarisme en moments d’excepcionalitat’ és la vuitena conversa del cicle ‘La cohesió social en temps de la Covid-19’, impulsat per la Comissió territorial de Girona d’ECAS i el Campus Cohesió i Compromís Social de la Universitat de Girona.

Amb ella hem volgut donar veu a les persones que coneixen la realitat de l’exclusió residencial, ja sigui des de la recerca com des de la gestió d’un equipament, en aquest cas el Centre d’Acollida i Serveis Socials de Girona, “La Sopa”. Hi participen Rosa Angelats, directora de “La Sopa” i Fran Calvo, investigador del departament de Pedagogia i de l’Institut de Recerca sobre Qualitat de Vida de la Universitat de Girona.

Durant la conversa coneixerem les mesures posades en marxa pel centre d’acolliment “La Sopa” així com a d’altres ciutats europees. Els convidats ens parlaran de les diferents circumstàncies que condicionen les situacions d’exclusió residencial així com el punt en què es troba la implementació de les solucions integrals per aquesta problemàtica al nostre territori.

Recommended Posts