11.05.2020 | ‘La protección a la infancia en temps de Covid-19’ és la setena conversa del cicle ‘La cohesió social en temps de la Covid-19’, impulsat per la Comissió territorial de Girona d’ECAS i el Campus Cohesió i Compromís Social de la Universitat de Girona.

Centrada en com està afectant el confinament i la crisi generada per la pandèmia de la Covid-19 als joves i infants que viuen en centres residencials, hi participen Carme Montserrat, professora de la Universitat de Girona i membre del grup de recerca Liberi i Laia Planagumà, de la Cooperativa SUARA.

Durant la conversa es posen de manifest les diferents estratègies desenvolupades pels centres per adaptar-se a la nova realitat, amb un paper molt important d’educadors i educadores que han hagut de reorganitzar horaris, torns i activitats al mateix temps que complien amb estrictes normatives d’higiene personal i dels espais.

Al llarg del diàleg també es posa en valor l’esforç de joves i infants per a desenvolupar actituds resilients i empàtiques davant d’aquesta situació excepcional que ha alterat totalment la seva rutina pel que fa als horaris d’estudi, les visites de familiars, les activitats de lleure, etc.

Enllaç a Youtube: https://youtu.be/8EXI-KP-4tY

Recommended Posts