Assistents al taller de teoria del canvi12.05.2016 | Dilluns 9 de maig, una vintena de representants d’entitats d’ECAS va assistir al taller sobre teoria del canvi, impartit pels economistes i experts en l’avaluació de projectes Jordi del Bas i Robert Bach.

Aquesta metodologia de disseny de projectes, puntera arreu del món, no es planteja en termes d’activitats i objectius sinó en les transformacions que es pretenen i les seves motivacions. D’aquesta manera, es fa visible el procés que provoca els canvis i quins agents hi participen, de manera que funciona com a brúixola que, basada en l’anàlisi de l’entorn, pot guiar el procés de transformació. Es tracta d’una eina que s’utilitza cada vegada més a nivell internacional en projectes que volen millorar la incidència en la transformació social.

A partir de la introducció a la teoria i de l’anàlisi de casos reals, els participants van traçar el full de ruta per la internacionalització de les entitats d’ECAS, amb l’objectiu d’ampliar el seu impacte social.

Recommended Posts