14.07.2023 | Publiquem la memòria anual d’activitats d’ECAS del 2022

El passat mes de juny vam presentar i aprovar la Memòria Anual corresponent a l’any 2022, a l’Assemblea General d’ECAS, celebrada el 16 de juny, i ara la fem volar en format digital perquè tothom hi tingui accés.

Us convidem a llegir-la, és un recull de totes les principals activitats i accions d’ECAS, posicionaments, aparicions als mitjans, espais de representació, etc. dutes a terme durant el 2022.

Per a l’elaboració d’aquesta memòria hem comptat amb l’agència de comunicació cooperativa l’Apòstrof, amb una proposta amb què preteníem transmetre la informació de forma visual, a través d’infografies, perquè el lector pogués fer-se una idea de què és ECAS com a federació, la seva missió i els seus valors, la força de les 126 entitats que en formen part, sense perdre els matisos de tota la feina feta al llarg del 2022.

El resultat: Eines per la justícia social

La situació social del 2022 va ser crítica: els efectes de la guerra d’Ucraïna, l’increment exponencial del cost de la vida i la inestabilitat política, social i econòmica a Europa i al món són factors que estan intensificant les desigualtats socials.

Davant d’aquest escenari, les 126 entitats de la federació han desenvolupat i desenvolupen projectes i serveis adreçats de manera prioritària a persones o col·lectius en situació o en risc d’exclusió social. Les dades d’aquesta memòria reflecteixen l’impacte i l’aportació de totes aquestes entitats.

Recommended Posts