Cartell 4ª edició Postgrau en Salut Mental Col·lectiva30.08.2017 | Organitza Fundació Universitat Rovira i Virgili i la Fundació Congres Català de Salut Mental

La Fundació URV i la Fundació CCSM organitzen la 4ª edició del curs de postgrau en Salut Mental Col·lectiva. Es tracta d’una formació semipresencial d’un any de durada (del 06.10.2017 al 13.10.2018) que es durà a terme, en setmanes alternes, els divendres per la tarda (de 18 a 21h) i els dissabtes al matí (de 9 a 14h).

Aquest curs està dirigit a titulats de grau o equivalent de l’àmbit de la salut i de les ciències socials interessats en la matèria i té com a objectiu formar professionals experts en la creació i el desenvolupament de dispositius i eines participatives en l’àmbit de la rehabilitació i atenció en salut mental, que alhora esdevinguin experts en el funcionament de processos d’intervenció i inclusió social amb perspectiva multidisciplinària i en constant vinculació amb la comunitat.

El preu del postgrau és de 2.150€

Programa (PDF) | Calendari del curs | Inscripcions

Per a més informació, truqueu al 977 77 99 63 o envieu un correu a samantha.gasco@fundacio.urv.cat

Aquest curs compleix els requisits per ser bonificat a través de la Fundació Tripartita (FTFE). Per a més informació podeu contactar amb Pilar Álvarez a bonificacio.tripartita@fundacio.urv.cat o truqueu al 977 77 99 60.

Recommended Posts