Guia entitats Girona25.11.2016 | ATENCIÓ, CANVI DE DATA. Per motius d’agenda, aquest acte queda postposat fins al gener.

La Comissió territorial d’ECAS a Girona presentarà el proper dijous 1 de desembre a les 11.30 hores la ‘Guia d’entitats d’acció social a Girona’ a l’Hotel d’entitats de Girona (Rutlla 22)

L’acte comptarà amb les intervencions de Teresa Crespo, presidenta d’ECAS, Jordi Pascual, delegat a Girona de la Taula d’entitats del Tercer Sector, Josep Maria Corominas, president de DIPSALUT, i Marta Casacuberta, directora territorial del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

La publicació recull recursos i serveis oferts per vint-i-una entitats que treballen a Girona en àmbits diversos: atenció a la infància, cooperació internacional, ocupabilitat, interculturalitat, acompanyament de persones amb discapacitat i educació, entre altres. El seu objectiu és posar a l’abast de l’administració local informació útil sobre els programes que desenvolupen les entitats, de manera que es puguin establir col·laboracions entre el sector públic i el tercer sector, tant en la creació i gestió de serveis com en l’impuls de nous projectes.

La ‘Guia d’entitats d’acció social al Girona’ és el resultat de la col·laboració d’ECAS amb la Diputació de Girona i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

Recommended Posts