grup de treball ocupació Eurocities10.10.2016 |  El programa Làbora ha estat present a la jornada de treball sobre ocupació de la xarxa de ciutats Eurocities, organitzada per Barcelona Activa i que ha tingut lloc divendres 7 d’octubre. Jordi Gusi, gerent d’ECAS, ha presentat en nom de les federacions que conformen el programa, l’estratègia d’Intervenció i Metodologia del Làbora.

Estratègia conjunta per l’ocupació de persones vulnerables

L’objectiu de la trobada era compartir estratègies i iniciatives d’ocupació en els mercats de treball inclusius i l’ús de les clàusules socials en la contractació pública. Gusi ha destacat que “el Programa Làbora reuneix als agents i professionals amb major coneixement de l’ocupació de la ciutat de Barcelona”, ja que s’ha apostat per una estratègia conjunta entre agents públics, privats i del tercer sector per la millora de l’ocupabilitat i per l’ocupació de persones en risc d’exclusió, sobre una base relacional de confiança i transparència.

La jornada ha estat inaugurada pel primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, per la directora general de Barcelona Activa, Sara Berbel i pel director executiu d’Estratègies d’Ocupació de Barcelona Activa, Paco Ramos. L’obertura de la sessió ha anat a càrrec de Pia Hellberg Lannerheim, directora del grup de treball sobre ocupació d’Eurocities.

Recommended Posts