Festival MetropoL'HIS11.10.2016 | Ja ha arribat l’onzena edició del festival MetropoL’HIS GlobaL’H, impulsat per Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS). Aquest concurs proposa l’elaboració de curtmetratges i videoclips en només 48 hores, i premiarà també curts de cooperació al desenvolupament a la secció GlobaL’H.

El proper 14 d’octubre a les 18 hores tindrà lloc la presentació del festival, on es donaran les consignes per la modalitat MetropoL’HIS. Serà a Torre Barrina Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet (Parc de La Marquesa – Carretera de Collblanc, 67, L’Hospitalet de Llobregat).

Dues modalitats: MetropoL’HIS i GlobaL’H

Els videoclips o curtmetratges de 48 hores seran rodats i editats a partir d’aquell moment, i seran lliurats com a molt tard el 17 d’octubre a les 14h. El mateix termini servirà per la secció de GlobaL’H, de curtmetratges d’un màxim de 15 minuts sobre cooperació, drets humans, cultura de la pau o cohesió social, entre altres.

La gala final de la projecció i entrega de premis serà divendres 4 de novembre a partir de les 20h als Cines Filmax del centre comercial Gran Via 2  (Gran Via 75, L’Hospitalet del Llobregat).

Per conèixer tots els detalls sobre les dues modalitats i els premis, consulteu les bases. Per a més informació, escriviu a info@metropolhis.cat.

 

Recommended Posts