Convocatòries de coperació interunivesitària03.01.17 | La Fundació Autònoma Solidària ha publicat les bases reguladores de les dues convocatòries del seu Fons de Solidaritat dirigides a promoure accions de cooperació universitària amb països del Sud i activitats d’educació per al desenvolupament a la UAB.

La Convocatòria XXXIV, adreçada a membres del PDI i PAS, distingeix dues línies d’ajut. La primera, ubicada dins l’àmbit de cooperació per al desenvolupament, prioritza projectes de cooperació interuniversitària amb països del Sud. La segona se centra en l’educació per al desenvolupament i busca promoure el coneixement crític i la voluntat d’educació transformadora als estudis de la UAB.

El període per a la presentació de sol·licituds a aquesta convocatòria s’obrirà l’11 de gener i finalitzarà el 24 de febrer de 2017.

La Convocatòria E2016-2017, d’altra banda, està dirigida a estudiants de postgrau, màster i doctorat. Busca fomentar projectes que s’emmarquin dins la cooperació universitària en països del Sud o d’educació per al desenvolupament. S’ha de tractar d’iniciatives vinculades directament als estudis en curs. Es valoren especialment les accions de recerca relacionades amb estudis de màster o de doctorat.

El període per a la presentació de sol·licituds a aquesta convocatòria s’obrirà l’11 de gener i finalitzarà el 31 de març de 2017.

Per a més informació, contactar amb l’Àrea de Cooperació i EpD al 93 581 40 41 o bé a fas.cooperacio@uab.cat.

 

Recommended Posts