20190701_Jornades-FEPA28.06.2019 | Organitza FEPA

El 5 de juliol de 09.30 a 13.45h tindrà lloc la jornada de tancament del cicle ‘Perspectiva i perspectives +18: l’atenció al col·lectiu de joves extutelats/des avui’, amb una mirada internacional, al Palau Macaya de Barcelona (Pg de Sant Joan 108).

En aquesta ocasió, i després de les 4 jornades de treball, s’incorporarà la participació de diversos professionals a nivell internacional que puguin aportar la seva experiència en relació a jovent migrant sol i també sobre formació i inserció laboral. A més, es pretén realitzar un petit acte de cloenda on es presentaran les diferents conclusions extretes en el marc del cicle.

Hi haurà una ponència inicial titulada ‘Una mirada internacional a les migracions i als processos migratoris dels joves, a càrrec de Gemma Pinyol, directora de polítiques migratòries i diversitat a Instrategies i investigadora associada del GRITIM-UPF.

També es farà una taula rodona amb:

  • UNA MIRADA DES DELS RECURSOS D’ACOLLIDA, a càrrec de Neus Arnal, educadora social i investigadora en migracions
  • UNA MIRADA DES D’ITÀLIA, a càrrec de Marco Azzarita, psicòleg clínic i educador, Casa Milà (Fundació Ciutat i Valors)
  • UNA MIRADA DES DELS PROGRAMES D’EMANCIPACIÓ, a càrrec de Jordi Sàlvia, sotsdirector de FEPA

Posteriorment hi haurà una ponència sobre formació i inserció laboral del jovent, on es parlarà d’escoles de segona oportunitat i escoles vocacionals:

Programa (PDF)

Inscripcions

Recommended Posts