Cartell jornades  Repensem l'escola04.05.2017 | La Fundació SER.GI organitza juntament amb Moviment de Renovació Pedagògica de Girona (MRP), el Col·legi de Pedagogs de Catalunya (COPEC) i la Universitat de Girona (Facultat d’Educació i Pedagogia), les VI jornades ‘Repensem l’escola. Avancem col·lectivament? Quins reptes tenim per caminar cap a una educació alliberadora i equitativa‘ el 20 de maig de 8.45 a 13.45h a l’Escola Annexa-Joan Puigbert (Isabel la Catòl·lica 24, Girona).

Aquestes jornades responen a la voluntat de reflexió, formació  i d’intercanvi, donat el moviment que s’està generant al país, des de l’Escola Bressol fins a Batxillerat, i passant també pels espais d’educació no formal l’educació, en l’àmbit educatiu. Es busca crear un espai on compartir i contrastar il·lusions, neguits i experiències concretes per avançar segures i col·lectivament.

La metodologia de la jornada serà diferent a l’habitual. S’iniciarà amb una ‘Conversa a dues bandes’, amb en Ramon Casadevall, mestre i pedagog, i la Fina Espinosa, educadora social. El públic hi tindrà un paper actiu i protagonista. Se seguirà amb uns ‘Espais de conversa oberts’ on, en grups reduïts, s’aprofundirà en els temes que siguin de l’interès dels assistents.

Es podrà aparcar al pàrquing dels Serveis Educatius dels Gironès (60 places) i als pàrquings de la UdG del Barri Vell

El preu és de 10€ per als socis del MRP, estudiants i col·legiats del COPEC, i de 15€ per als no socis. Inclou l’esmorzar.

Inscripcions obertes fins el 17 de maig.

*La inscripció només queda formalitzada una vegada s’han enviat les dades a través de la web i s’ha fet el pagament. La inscripció sense el pagament corresponent no assegura la reserva de plaça. Cal fer un ingrés especificant el nom i cognoms de cada participant, així com el concepte REPENSEM 2017, a nom d’Associació MRP de Girona, al número de compte ES20 2100 4279 2122 0011 2092 de CaixaBank.

 

 

 

Recommended Posts