20190408_Expo-parelles-artistiques08.04.2019 | Organitza Fundació Els Tres Turons i Grup CHM Salut Mental (SRC Les Corts i SRC Sarrià) i Alterarte, Centre de Formació i Prevenció

La Casa Orlandai (Jaume Piquet 23, Barcelona) acull l’exposició Parelles artístiques. Experiències creatives per la salut mental. Es tracta de 24 obres realitzades per parelles artístiques de les diferents entitats organitzadores. Es podran veure de l’1 al 23 d’abril, de dilluns a dissabtes de 10 a 14h i de 16 a 20h.

Projecte Parelles artístiques

Parelles Artístiques, experiències creatives per la salut mental és un projecte que es realitza des de l’any 2006 a Osonament, entitat sense ànim de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i addiccions a la comarca d’Osona. Per tal d’arribar a un conjunt més gran de la societat i unir esforços al voltant de la lluita contra l’estigma vers la salut mental, al llarg dels anys s’hi han sumat altres serveis de salut mental de Catalunya.

Parelles Artístiques consisteix en la creació i la posterior exposició d’unes obres realitzades per parelles artístiques formades per dos artistes, un dels quals està vinculat a recursos de salut mental. L’exposició és la presentació pública de les obres i la culminació del treball realitzat, però es valora sobretot el procés creatiu que viu cadascuna de les parelles.

El projecte busca afavorir la rehabilitació i la reinserció a la comunitat de les persones que tenen algun problema de salut mental i canviar la visió estigmatitzada que existeix a la societat vers la salut mental.

Recommended Posts