20180920_teatre-forum-casa-asia17.09.2018 | Organitza Casa Àsia, Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla BCN Interculturalitat.

La 16ª edició de l’Aula de Teatre Fòrum Intercultural tindrà inici aquest mes de març. Es tracta d’un projecte destacat per la Comissió Europea com a bona pràctica d’integració, que té com a objectiu promoure la participació diversa i el debat al voltant de la convivència intercultural a la ciutat.

La inscripció és gratuïta i es pot fer fins el 8 d’octubre enviant un correu a interculturalidad@casaasia.es. Cal indicar el nom i cognom, DNI/NIE, telèfon, adreça de correu electrònic, ciutat de residència, edat, gènere, país d’origen, estudis o feina i explicar la motivació. S’hi poden inscriure persones majors de 16 anys, i no cal tenir experiència teatral prèvia. Es demana compromís de participació en les sessions i en la representació final. Les places són limitades.

L’Aula de teatre Fòrum Intercultural serà dinamitzada per Cristina Zhang, psicòloga educativa especialitzada en aprenentatge en entorns de diversitat cultural i processos identitaris, i Noé G. Montuenga, dinamitzador de grups diversos (amb enfocament cultural, generacional i de gènere) mitjançant la metodologia del Teatre de les Oprimides, especialitzat en l’eina del Teatre Forum.

Aquest projecte està coordinat per Imma Llort, responsable de l’Escola de Bambú i Gaëlle Patin Laloy, responsable del Programa Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia. Si vols més informació sobre aquest projecte intercultural pots escriure a interculturalidad@casaasia.es

La formació tindrà lloc els dimarts del 9 d’octubre al 27 de novembre, en horari de 19 a 21.30h al Centre Cultural Albareda (Albareda 22, Barcelona).

Per a més informació, contacteu la Casa Àsia al 93 368 08 36.

Recommended Posts