CompanyiaTeatre_Femarec17.11.204 | La Companyia de Teatre de Femarec celebra demà dimarts 18 de  novembre de 16 a 17.30h al Centre Cívic Besòs (Rambla de Prim 87, Barcelona) els seus 18 anys sobre els escenaris i la presentació del seu nou espectacle, que s’estrenarà en breu. L’acte comptarà amb la presència de populars personatges del panorama artístic, com les actrius Mont Plans i Pepa López, el pallasso Tortell Poltrona, el director de La Cubana Jordi Milán o l’actor Xavier Serrat.

La festa servirà per demostrar que aquests 18 anys de feina i esforços han servit per crear una companyia de teatre sòlida i de qualitat que ja porta 17 obres a les seves esquenes. A més, durant l’acte es presentarà el nou espectacle Punt i Seguit, que veurà la llum el proper 3 de desembre amb una estrena solidària al Casino l’Aliança de Poblenou.

Femarec ha obert una causa de micromecenatge a elmeugradesorra.org per recaptar fons a través de donacions a canvi d’invitacions per a l’estrena. A més, aquesta temporada el Grup de Teatre Social compta amb la col·laboració de CatalunyaCaixa, una ajuda que permetrà la continuïtat d’aquest projecte pedagògic i de cohesió.

+info al web de Femarec

Recommended Posts