Cartell de l'Escola d'Estiu del Voluntariat15.06.2017 | Organitza la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC)

La 18a edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) és projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que obrirà les seves portes a partir del 28 de juny. A diferència de les darreres edicions s’apostarà per una nova proposta formativa amb un marcat caràcter pràctic.

Es preveu realitzar més de 30 cursos del 28 de juny al 13 de juliol i del 13 al 21 de setembre, distribuïts en tres modalitats: píndoles formatives, tallers i curs d’iniciació al voluntariat. D’aquesta manera les persones interessades poden matricular-se en cursos específics que es realitzaran a les 8 seus territorials de l’Escola (Amposta, Barcelona, Girona, Granollers, Lleida, Manresa, Sabadell, Tarragona) o en línia a través de l’aula virtual.

L’EEV està concebuda com un punt de trobada de les entitats catalanes, en la qual les persones voluntàries de diferents entitats poden compartir els seus coneixements i enriquir-se amb l’intercanvi d’experiències pròpies de cada tipus d’organització i àmbit. A més, les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat, tenen l’oportunitat d’afegir en el seu currículum formacions realitzades per escoles del Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i altres entitats especialitzades del sector associatiu.

Enguany, l’Escola de formació de la Federació Catalana de Voluntariat Social tornarà a formar part de l’Escola d’Estiu del Voluntariat impartint els següents cursos:

  • Curs de formació d’iniciació al voluntariat  a Tarragona i Lleida.
  • Eines per comunicar els actes de la teva entitat a Tarragona i Barcelona.
  • Com gestionar les emocions en el voluntariat a Girona.

Inscripcions

 

Recommended Posts