20190109_1a-nit-criminologia09.01.2019 | Organitza Col·legi de Criminòlegs de Catalunya

Com a celebració del seu primer aniversari, el Col·legi de Criminòlegs de Catalunya organitza la 1ª Nit de la Criminologia amb el debat ‘On són les dones en criminologia?’, el 25 de gener a partir de les 18.30h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (Montalegre 5). Es tracta d’un acte obert en què també es premiarà l’exconseller Carles Mundó com a col·legiat d’honor i es farà un sopar.

En el debat participaran Pilar Heras, directora general d’Execució Penal a la Comunitat i Justícia Juvenil, Laura Gilabert, criminòloga i responsable d’una Unitat Depenent i docent de la UOC, Lorena Antón, criminòloga i advocada de SOS Racisme Catalunya, Antonia Linde, criminòloga de l’àmbit de la recerca i professora de la UOC, i Anna Almécija, criminòloga, advocada i directora i formadora de Seguretat privada. El moderarà Fàtima Llambrich, periodista i criminòloga, i el tancarà Núria Balada, presidenta de l’Institut Català de les Dones.

El preu del col·loqui i el sopar és de 50 euros per a no col·legiats i 40 per a col·legiats. Cal inscripció prèvia fent el pagament al número de compte del Col·legi ( ES02 0081 0398 8500 0216 2322 ), indicant al concepte “NitCrimiCat_Nom_Cognoms” i número de col·legiat si s’escau. Després caldrà enviar un correu a tresoreria@criminolegs.cat amb el rebut i l’assumpte “Pagament Nit Crimi Cat – Nom i cognoms” i número de col·legiat/da si s’escau. En un màxim de 48 hores es rebrà la confirmació de la inscripció un cop comprovat que estigui tot correcte. La data límit per inscriure’s és el dilluns 21 de gener.

 

 

Recommended Posts