Dia salut mental 3Turons26.10.2016 | La Fundació Els 3 Turons vol celebrar el dia de la salut mental, que se celebra cada mes d’octubre amb el debat ‘Diàleg i implicació: sobreviure a la xarxa’. L’acte tindrà lloc avui, 26 d’octubre, a partir de les 18h al Casal de la Font d’en Fargues (Pedrell 67, Barcelona).

La xarxa d’assistència a la salut mental

L’acte començarà amb la projecció del tràiler del documental sobre els 30 anys de la fundació i continuarà amb la xerrada-debat centrada en la xarxa d’assistència a la salut mental. En aquest sentit, es parlarà sobre els elements que afavoreixen les bones pràctiques, així com els posicionaments es donen tant per part dels usuaris com dels professionals. D’altra banda, s’exposaran les diferents praxis, analitzant el tipus de diàleg que es dóna entre els usuaris dels serveis i el personal tècnic dels mateixos.

A la xerrada hi intervindran Jordi Relaño, usuari de la xarxa i periodista, Javier Erro, psicòleg i  autor del llibre Saldremos de esta. Guia de salud mental para el entorno de la persona en crisis; Mireia Azorín, usuària de la Xarxa i activista d’Obertament i Mercè Teixidor, psiquiatra del CSMA Sarrià-Sant Gervasi.

L’acte conclourà amb un col·loqui amb els assistents.

Recommended Posts