20200213_Curs-drets-humans13.02.2020 | Organitza Institut de Drets Humans de Catalunya

El 38è Curs Anual de Drets Humans s’impartirà del 9 al 26 de març. A més de l’estudi dels diferents sistemes de protecció i garantia, s’abordarà específicament un dels principals reptes pels drets humans en l’actualitat: la lluita contra les discriminacions des de la perspectiva interseccional.

Durant les tres setmanes del curs s’analitzaran el concepte i raó de ser de l’enfocament interseccional des de les diferents aproximacions teòriques i es tractarà d’aprofundir en la seva incorporació pràctica, molt menys estudiada. De la mà de persones expertes, però també gràcies a l’intercanvi entre participants, s’aprofundirà en l’heterogeneïtat de la discriminació, s’analitzaran els avantatges i reptes que presenta aquest enfocament per a la garantia del dret a la igualtat en diferents àmbits i es donaran a conèixer diferents propostes per a la seva posada en pràctica.

El curs està dirigit a persones que treballen directament o indirectament en la lluita contra la discriminació i la desigualtat, estudiants i ciutadania compromesa amb la defensa dels drets humans.

Programa | Inscripcions

Recommended Posts