20190226_Veus-persones-grans26.02.2019 | Consell Assessor de la Gent Gran i Ajuntament de Barcelona

Ja estan obertes les inscripcions per participar en la 5a Convenció Les veus de les persones grans, que tindrà lloc els dies 5 i 6 de març a l’Auditori AXA. La Convenció Les veus de les persones grans té lloc cada 4 anys des del 2003 i és el principal espai de participació, debat i reflexió de les persones grans de la ciutat. El principal objectiu és fer balanç de la feina feta i formular propostes de futur.

Està oberta a la participació de totes les persones de 60 anys i més de la ciutat, així com a professionals, investigadors/es i persones expertes en l’àmbit de l’envelliment.

Precedida per un ampli procés participatiu articulat a través de tres fòrums sobre protecció social, cultura de la cura i diversitat i vida quotidiana, la convenció d’enguany se centrarà en temes clau per al present i futur de la ciutat com són la recuperació dels drets socials perduts, l’establiment d’una aliança entre generacions, la lluita contra la solitud no volguda i la difusió dels drets i llibertats de les persones grans, així com el desplegament del Compromís per l’amigabilitat de la ciutat, en el marc de l’Estratègia sobre canvi demogràfic i envelliment. L’Estratègia, amb horitzó 2030, recull 77 accions amb l’objectiu d’anticipar-se al procés de canvi demogràfic i d’envelliment de la població.

Comptarà amb la participació de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, la tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Laia Ortiz, el vicepresident associatiu del Consell Assessor de la Gent Gran, Joan Martínez, i persones destacades en els àmbits de l’envelliment i les ciències polítiques i socials com la doctora Mercè Pérez Salanova o el doctor Quim Brugué.

Per participar-hi, us podeu inscriure en aquest enllaç, adreçant-vos al correu convenciogentgran@bcn.cat o al telèfon 93 301 00 60.

 

 

Recommended Posts