Fira de l'economia social i solidària 201621.10.2016 | La Fira d’Economia Solidària de Catalunya (FESC) arriba enguany a la cinquena edició. Tindrà lloc des d’avui a la tarda fins diumenge 23 d’octubre de nou al recinte Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu (Sant Adrià 20, Barcelona). La FESC vol donar a conèixer un model d’economia més sostenible, més just i amb les persones com a centre.

Més espai per a expositors de l’economia social i solidària

Com a novetat per aquesta edició, s’ampliarà la superfície destinada a l’àrea d’exposició d’empreses, cooperatives i associacions i es destinarà més espai a aquelles dedicades a la venda directa de productes agroecològics. Aquesta ampliació té com a objectiu potenciar les activitats i zones de cooperació entre expositores, per tal d’afavorir la creació de xarxes i el desenvolupament de projectes compartits.

El tema central de la FFESC 2016 és l’economia solidària i el territori. Els eixos del programa s’articulen així al voltant de projectes d’extensió territorial i innovació, la recuperació de la sobirania en sectors estratègics, la creació de mercats socials, i l’educació i la cultura per a la transformació social. Al llarg dels tres dies de fira es desenvoluparan taules rodones, tallers, espectacles, xerrades i presentacions de projectes, entre altres activitats. Per a més informació, consulteu el programa.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/7NHCUsJaWxI”]

Recommended Posts