image description21.07.2016 | El termini de presentació de projectes a la convocatòria d’ajuts a iniciatives socials i de cooperació del CEESC s’ha ampliat fins al 25 de juliol.

Les propostes han d’incloure’s en la tipologia de cooperació internacional, que es duguin a terme a països empobrits però també dins l’àmbit nacional i que promoguin la professió d’educadors social o l’associacionisme professional, i altres iniciatives d’educació social; o en la tipologia de projectes innovadors que fomentin l’ocupació en l’educació social, durant el primer any d’activitat d’empreses o entitats d’iniciativa social.

Podran presentar projectes persones a títol individual, col·lectius, empreses d’economia social, fundacions i associacions privades sense afany de lucre amb seu a l’Estat espanyol. La quantia total de la convocatòria és de 4.442 euros.

Les bases de la convocatòria estan disponibles en català i en castellà. Per a més informació contacteu el Col·legi d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya al telèfon 93 452 10 08  o al correu electrònic ceesc@ceesc.cat.

Recommended Posts