20180611_Cartell-setmana-horaris11.06.2018 | Organitza Iniciativa per la Reforma Horària

La 5a Setmana dels Horaris està pensada com a espai per plantejar alternatives a la ciutadania, al teixit productiu i a les institucions públiques, que permetin avançar cap a un canvi cultural i d’estructures que possibiliti la reforma horària. Busca fomentar el diàleg, la conversa i la reflexió per generar un consens ampli social i polític al voltant d’aquesta necessitat, presentant idees i estratègies concretes de transformació.

Amb motiu de la 5a Setmana dels Horaris s’han organitzat nombrosos debats, conferències, jornades de treball, cursos i altres actes per sensibilitzar la població i parlar de la racionalització dels horaris.

Pots consultar el programa d’actes.

 

La Iniciativa per la Reforma Horària anima les entitats i altres organitzacions a organizar accions per difondre els beneficis de la seva implementació, com poden ser tallers, xerrades, taules rodones, accions de comunicació, etc. Pots tenir més informació i suport escrivint a l’adreça info@reformahoraria.cat.

La signatura del Pacte per a la Reforma Horària el juliol de 2017 i l’Objectiu 2015 han de portar en els propers anys a equiparar una sèrie d’indicadors amb la mitjana europea. Es vol recuperar les dues hores de desfasament actual avançant els horaris laborals, els escolars i els dels àpats.

Recommended Posts