20180312_Premi-Aspasia12.03.2018 | Organitza Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social i l’Observatori del Tercer Sector

S’ha obert la convocatòria de la sisena edició del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere, un reconeixement a la trajectòria de persones que hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones.

El Premi Aspàsia no té caràcter econòmic i vol ser un reconeixement des del tercer sector a aquelles persones que han contribuït a una major equitat de gènere mitjançant accions amb impacte social.

El guardó de la VI edició serà atorgat per la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona. Les persones premiades són reconegudes com a sòcies d’honor de DDiPAS i reben informació i els materials produïts i relacionats amb totes les activitats de DDiPAS i de l’Observatori del Tercer Sector.

Les candidatures es poden presentar fins el 8 d’abril i el premi es lliurarà el pròxim 3 de maig en el marc de la 6ª Jornada DDiPAS.

Bases del Premi ASPÀSIA 2018

Formulari de presentació de candidatures

 

 

Recommended Posts