Cinema sobre mobilitzacions civils06.07.2016 | El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) organitza la setena edició del cicle de cinema a la fresca sobre mobilitzacions civils.

L’entrada és gratuïta i les persones assistents tindran l’oportunitat de debatre sobre la temàtica de cada projecció amb les entitats promotores i les persones convidades, i gaudir d’un pica-pica. Les projeccions tenen lloc a les 21h a l’Espai Jove La Fontana (Gran de Gràcia 190, Barcelona) i  l’entrada és gratuïta.

El cicle es va inaugurar el 30 de juny amb ‘Gurba, la condena’. Dijous 7 es projectarà el programa de curts ‘Cap a la ciutat humana’, de Fernando Casado i Paula García, sobre la millora de gestió de les ciutats perquè siguin més humanes i inclusives.

El cicle continua el 14 de juliol amb el documental ‘Ni doblegats ni domesticats’, de Pol Fuentes, una reflexió sobre el sindicalisme i el seu model actual en clau d’humor, i finalitza dijous 21 de juliol amb ‘Tarajal: Desmontando la impunidad en la frontera sur’, de Xavier Artigas, Xapo Ortega i Marc Serra, sobre els fets del febrer de 2014 a la platja de Tarajal (Ceuta), on van morir ofegades 15 persones quan intentaven travessar la frontera pel mar i van ser rebutjats per les bales de goma dels efectius de la Guàrdia Civil.

Per a més informació, consulteu el web del Consell de la Joventut de Barcelona.
[vc_video link=”https://vimeo.com/126564049#embed”]
[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/zyL6hGxKh6E”]
[vc_video link=”https://www.youtube.com/embed/vTTNDqrgiLc”]

Recommended Posts