20181212_Tapa-solidaria-Casal-Infants12.12.2018 | Organitza Casal dels Infants

El Casal dels Infants llença la 8a edició de la Tapa solidària amb la col·laboració de 70 restaurants que donaran 0,50 euros per cada unitat venuda fins al 13 de gener.

En aquest sentit, els restaurants han triat una tapa concreta de la seva carta per donar suport a la iniciativa, que se centra a millorar la qualitat de vida d’infants i famílies en situació de vulnerabilitat.

Com en les edicions anteriors, la recaptació es destinarà al projecte Vincles de l’entitat que es porta a terme al barri d’El Raval de Barcelona, a Badalona i a Santa Coloma de Gramenet, un espai maternoinfantil on nens i nenes adquireixen hàbits i coneixements bàsics per poder encetar l’etapa escolar en condicions d’igualtat reforçant la seva inserció social. Des del 2011, el projecte ha recolzat fins a 640 mares i infants menors de 3 anys cada any.

La nova edició de la campanya de tapes es va llençar el passat dissabte 13 d’octubre amb un esmorzar al restaurant Disfrutar de Barcelona, amb la presència dels xefs Eduard Xatruch, Oriol Castro i Mateu Casañas.

 

Recommended Posts