20191104_Tapa-solidaria05.11.2019 | Organitza Casal dels Infants

La 9a edició de la Tapa Solidària finalitzarà l’1 de gener. Es tracta d’un projecte apadrinat pels cuiners Albert i Ferran Adrià, que suma els esforços de molts restaurants i del Casal dels Infants per lluitar contra les desigualtats entre infants i joves amb la idea de transformar les millors tapes en oportunitats per acabar amb les desigualtats. Cada restaurant col·laborador aporta 0,50 euros.

cada establiment participant ha triat una tapa concreta de la seva carta i donarà al Casal dels Infants 0,50 euros per cada unitat que se’n vengui. La iniciativa va posar-se en marxa l’1 d’octubre i s’allargarà fins l’1 de gener.

Com en les edicions prèvies, els ingressos es destinaran al servei Vincles del Casal dels Infants, un espai maternoinfantil d’acompanyament a mares amb fills menors de 3 anys en situació d’exclusió social. També se’n beneficiarà el servei Casal Familiar de l’associació, que ofereix acompanyament, assessorament  i un espai de suport mutu a famílies desfavorides amb infants a càrrec.

Tapes Solidàries | Restaurants participants

Recommended Posts