Jornada 'Acceso a la alimentación dentro y fuera de la escuela30.05.2017 | Organitza la Fundació Probitas i el Programa Mundial dels Aliments

El proper divendres dia 9 de juny tindrà lloc la jornada ‘Acceso a la alimentación dentro y fuera de la escuela: de lo lejano a lo próximo‘ de 9 a 14.30h a l’Ateneu Barcelonès (Canuda 6, Barcelona).

L’objectiu de la jornada és donar un punt de vista internacional sobre l’impacte de l’alimentació escolar en els menors, les seves famílies i comunitats i les estratègies adoptades pels diferents països per fer front a la necessitat de garantir l’alimentació als infants de les famílies més vulnerables.

• Els programes d’alimentació escolar beneficien a uns 368 milions de nens a tot el món.
• El reforç nutricional és una eina essencial per al desenvolupament dels infants i comunitats, funcionant com a xarxa de seguretat i protecció.
• A Catalunya, prop del 30% de menors d’edat viuen en risc d’exclusió i de pobresa, percentatge deu punts superior al del conjunt de la població.

Es busca donar a conèixer les singularitats dels programes d’alimentació escolar en diferents països i a debatre sobre l’adequació d’aquests a la situació catalana.

L’aforament és limitat. Per inscriure’s adreçar-se a  fundacion.probitas@grifols.com especificant nom i cognoms, entitat, telèfon i correu electrònic.

 

Recommended Posts