Cartell de l'acte sobre identificacions racistes 'pareu de parar-me'29.11.2016 | SOS Racisme proposa un espai d’intercanvi d’experiències personals i de reflexió sobre identificacions policials racistes, amb l’objectiu de fer propostes concretes per acabar amb aquests casos anomenats de ‘perfil ètnic’, sota el títol ‘Pareu de parar-me’.

L’acte s’iniciarà amb la lectura d’un manifest, a càrrec d’Alba Cuevas, directora de SOS Racisme. La taula rodona comptarà amb les intervencions de Rosalind Williams, afectada per un cas de perfil ètnic condemnat pel Comitè de Drets Humans de les Nacions Unides; Shan Muhammad, activista de SOS Racisme Catalunya i afectat per un cas de perfil ètnic denunciat davant el Tribunal Constitucional; Andrés Gascón Cuenca, doctor en dret i investigador en el primer estudi sobre les identificacions policials per perfil ètnic a l’Estat espanyol; Carlos Gonzàlez Zorrilla, director de l’Escola de Policia de Catalunya (2006-2010); Moha Gerehou, periodista de Eldiario.es i president de SOS Racismo Madrid.

Finalment, Desirée Bela-Lobedde, bloguera anomenada ‘Negra Flor’ i assessora d’imatge, oferirà el monòleg ‘Ser mujer negra en España’. L’acte, d’entrada lliure, tindrà lloc dijous 1 de desembre al Centre Cívic Pati Llimona (Regomir 3, Barcelona), a partir de les 18.30h.

Recommended Posts