11.04.2019 | Tot seguit us exposem les propostes de les nostres entitats per a celebrar un gran Sant Jordi:

  • Fundació IReS | ‘Una rosa per una causa’: venda de roses a preu de donació voluntària davant de l’Hotel Majestic (Passeig de Gràcia 67-68, Barcelona). Enguany el missatge apoderador de l’entitat social reivindica que entre tots i totes #FemCréixerLaLlavor de totes aquelles persones i famílies en situació de vulnerabilitat que necessiten d’un impuls per tirar endavant. La recaptació obtinguda de la venda de roses es destinarà als programes d’atenció integral a famílies en situació de vulnerabilitat de la Fundació IRES. A més, és possible participar gratuïtament en el sorteig d’una nit per a dues persones a una suite del Majestic Hotel & Spa de Barcelona.
  • Projecte Home: Acte de presentació del llibre Recopilación de cuentos para educar en valores a les 18.30h a la seu de l’entitat a Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes 204 bis, local 7). L’autor, Luis Alexis Maldonado, doctor per la Universitat de Barcelona, llicenciat en Ciències Religioses, signarà exemplars del llibre, que té un cost de 10 euros. Tots els beneficis es destinaran a la prevenció i el tractament de les persones amb addiccions.
  • Arrels Fundació | ‘Més que una rosa’: Les roses de feltre d’aquest Sant Jordi, disponibles en quatre colors, estan fetes a mà al taller d’Arrels i va acompanyada d’un punt de llibre il·lustrat pels artistes Miquel Fuster i Joan Turu. També s’han fet blocs de notes de butxaca enquadernats de forma artesana. Es poden aconseguir anticipadament participant en la campanya de micromecenatge #MésQueUnaRosa fent una aportació i adquirint un lot de productes fets a mà al taller d’Arrels i altres recompenses que criden #ningúdormintalcarrer. Dimarts 23 estaran presents a fira de la Xarxa d’entitats del Gòtic a la Plaça de la Mercè (Gòtic) de 10 a 12.30h, i d’11 a 12.30h l’il·lustrador Miquel Fuster signarà el seu còmic autobiogràfic;  i a la Plaça dels Àngels (Raval) de 10 a 20h i de 12 a 13h, l’autor Joan Roqueta signarà el seu llibre sobre històries de vida al carrer, i de 18h a 19h Miquel Fuster signarà la seva novel·la gràfica.
  • Càritas Diocesana de Barcelona: venda de roses, productes elaborats per persones ateses per l’entitat i activitats familiars al llarg de la jornada a Barcelona (Plaça Nova 1, Pl. Joan Buscà i Pl. de la Mercè), Badalona (Arnús amb passatge Maigmon) i l’Hospitalet de Llobregat (Av. Tomàs Gimenez amb Floridablanca) de 9 a 20h.
  • Arrels Sant Ignasi: venda de roses naturals, de llaminadures, punts de llibre i material artesanal fet pels nois del programa de tractament de l’entitat a Lleida (sant Antoni 19). Roger Torres i Graell, autor del llibre Soc més de l’OEST, signarà llibres de 16 a 18h.

 

Recommended Posts