20181119_Teatre-forum-intercultural19.11.2018 | Organitza Casa Àsia, Àrea de Drets de Ciutadania, Participació i Transparència de l’Ajuntament de Barcelona i el Pla BCN Interculturalitat.

L’actuació final de l’Aula de Teatre Fòrum Intercultural tindrà lloc el 27 de novembre a les 19h al Centre Cultural Albareda (Albareda 22, Barcelona). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.

En aquesta edició s’han reunit unes 15 persones d’origen cultural divers que han compartit durant prop de dos mesos una experiència creativa intercultural basada en els principis i la metodologia del Teatre Fòrum. Han intercanviat experiències i reflexions al voltant de temes com la interculturalitat, la interseccionalitat, les discriminacions, la violència, els abusos, els privilegis i desigualtats, les alternatives i transformacions. Dinamitzen les sessions Cristina Zhang Yu (psicòloga educativa especialitzada en aprenentatge en entorns de diversitat cultural i processos identitaris) i Noè G. Montuenga (dinamitzador de Teatre Fòrum intercultural i interseccional).

Si vols més informació sobre el projecte o si vols participar en futures edicions, adreça’t a interculturalidad@casaasia.es

Recommended Posts