27.04.2020 | Organitza Arrels Sant Ignasi

A Arrels Sant Ignasi ha engegat la campanya ‘Tots mengem, omlim la nevera!’ a través de la plataforma migranodearena,org: https://www.migranodearena.org/reto/21809/tots-mengem-omplim-la-nevera/donacion

L’entitat continua repartint aliments a persones en situación de vulnerabilitat a través del seu servei de distribució d’aliments ‘La Botigueta’.

Arran d’aquesta crisi sanitària provocada pel COVID19, moltes persones han vist més incrementada la seva situació de pobresa i precarietat, ja que molts dels recursos que ells mateixos es buscaven per subsistir (feines precàries, contractes temporals, etc.) han desaparegut. En conseqüència, aquestes persones tenen més dificultat en l’adquisició d’aliments bàsics, el pagament de l’habitació o del lloguer, o dels subministres (llum, gas i aigua) entre altres.

Per aquest motiu, Arrels Sant Ignasi fa una crida per demanar donacions que permetin que la seva activitat no pari, i puguin seguir repartint productes alimentaris diàriament a qui més els necesita, a més de poder fer front a altres demandes de necessitat.

Col·labora: https://www.migranodearena.org/reto/21809/tots-mengem-omplim-la-nevera/donacion

Recommended Posts