Campanya comtal14.10.2016 | La Fundació Comtal engega una nova campanya de sensibilització sobre la importància de l’educació com a motor de canvi i de transformació.

Reescrivint el futur front a la pobresa infantil i juvenil

‘Ajuda’l a reescriure el seu futur’ és el lema escollit per tal que la societat en general comprengui que la seva ajuda és clau perquè els infants i joves en situació de vulnerabilitat puguin trencar el cercle d’exclusió en què viuen.

El passat mes d’abril, la Fundació Foessa publicava un estudi on s’alarmava que “El 80% dels infants que neixen pobres continuaran sent pobres quan siguin adults”. Per sortir d’aquesta situació, per la qual sembla que la pobresa s’hereta, els infants i joves no només necessiten tenir cobertes les seves necessitats bàsiques. També necessiten suport educatiu i emocional, formació, motivació, i ser escoltats i acompanyats de manera continuada.

La Fundació Comtal fa aquest tasca amb més de 2.200 infants, adolescents i joves, per tal que puguin reescriure el seu futur. Per col·laborar amb aquesta campanya, podeu fer-vos socis o fer un donatiu.

 

 

Recommended Posts