20190703_Aldees-infantils03.07.2019 | Nota de premsa d’Aldees infantils SOS Catalunya

Al llarg dels 52 anys que fa que Aldees Infantils SOS és present a Catalunya, ha conegut moltes històries d’infants, adolescents i famílies en circumstàncies, generalment dures o molt dures, que han acabat bé gràcies a la tasca realitzada.

És per aquest raó que Aldees Infantils s’ha compromès i té com a objectiu principal augmentar el nombre de nens i famílies als que ajudar mitjançant la campanya de captació de socis ‘Històries que acaben bé’.

Es presenten dos protagonistes que formen part de la comunitat d’Aldees Infantils SOS, en Rubén Guijo, com a infant que ha viscut en una de les aldees, i la Julita Valls, com a mare i cuidadora durant molts anys de nens de l’aldea.

Totes dues històries estan plenes de valor, emoció i significat més enllà de les paraules.

L’objectiu és humà i solidari perquè al final de la campanya s’aconsegueixin més socis per poder contribuir a ajudar a més famílies i nens a sortir de situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

Entre les diverses actuacions que es duen a terme per fer-ho realitat i que, d’aquesta manera, els infants i adolescents creixin estimats i respectats, es poden destacar els següents programes de PROTECCIÓ, PREVENCIÓ i AUTONOMIA:

  • Atenció a nens i joves que es troben en situació de vulnerabilitat, oferint-los una llar
  • Impuls en el seu desenvolupament i autonomia
  • Acolliment en entorns familiars protectors
  • Enfortiment de les seves xarxes familiars, socials i comunitàries, entre d’altres

Fem una crida a a totes aquelles persones solidàries que vulguin contribuir en aquesta causa per ajudar a fer que més històries d’infants, adolescents i famílies de Catalunya acabin bé.

Col·labora!

 

 

Recommended Posts