25.08.2017 | Convocatòria de Lafede.cat i més de 170 entitats

Lafede.cat convoca a la societat civil a participar en la trobada prèvia a la manifestació de dissabte a les 17h. a Passeig de Gràcia amb Diputació Plaça Catalunya. Sota el lema “Per la pau, la solidaritat i la convivència en la diversitat”, es vol expressar “no ens trobem còmodes amb la presència de persones que han representat polítiques en contra de la pau”, en paraules de Tono Albareda, president de Lafede.cat.

Més de 170 entitats han signat un manifest de condemna a les polítiques que “promouen​ ​guerres​ ​i​ ​alimenten​ ​conflictes​ ​armats,​ ​mitjançant​ ​la​ ​venda​ ​i el comerç​ ​d’armes​ ​a​ ​països​ ​com​ ​Aràbia​ ​Saudita,​ ​i que​ ​apliquen​ ​polítiques​ ​repressives​ ​i​ ​antiterroristes​ ​que fomenten​ ​l’espiral​ ​de​ ​violència”. Motius que ja s’han denunciat moltes vegades al carrer amb el No a la Guerra, entre d’altres. També es denuncia l’incompliment de l’acollida de persones refugiades, les repressió de les mobilitzacions populars o el ​foment​ de​l’odi,​ ​el​ ​racisme,​ ​la​ ​xenofòbia​ ​i​ ​la​ ​islamofòbia.

#Anemdeblau

Es demana que tothom vesteixi una samarreta de color blau per fer visible el contingut del manifest dins la manifestació. Aquest color simbolitza la lluita dels darrers temps a favor de l’acollida de les persones refugiades i el mar Mediterrani. També és transmetre una imatge de gran onada que desbordi els carrers.

 

 

 

 

 

Recommended Posts