viver_instagram (2)28.02.2018 | Organitza la fundació Quepo i el Servei d’Acció Comunitària de l’Ajuntament de Barcelona

El Viver de Comunicació està impulsat pel Servei d’Acció Comunitària (SAC) de l’Ajuntament de Barcelona, juntament amb la fundació Quepo i diverses organitzacions de la ciutat. Es tracta d’una iniciativa que té per objectiu enfortir el treball comunitari i el teixit associatiu de Barcelona des de la comunicació.

 

Es farà a partir de tres eixos d’acció:

#HackaCOM | 14 d’abril a l’Ateneu l’Harmonia de 10 a 19h

També es realitzarà un hackató de comunicació col·laborativa per crear –en un sol dia– una campanya de comunicació colze a colze entre entitats i professionals de la comunicació. Es farà des de la creació del concepte, el disseny gràfic, la estratègia en xarxes socials, fins a la posada en marxa de la campanya.

Programa

L’itinerari del Viver de Comunicació està format per quatre sessions d’aprenentatge  i les HackaComs. Us podeu inscriure a tot l’itinerari o només a alguna sessió. Es recomana fer almenys les dues primeres sessions, introductòries del Viver.

Sessió 1 | 17.30 – 20.30h
15 de març Centre Cívic Cotxeres-Casinet | 19 de març Casal d’entitats Mas Guinardó
Empoderament amb l’autodiagnosi: Cada entitat és com un ecosistema on les persones i les seves diferents àrees s’interrelacionen dinàmicament. Analitzant els potencials i necessitats de l’entitat podrem veure com la comunicació pot servir per enfortir l’associació.

Sessió 2 | 17.30 – 20.30h
12 d’abril Centre Cívic Cotxeres-Casinet | 16 d’abril Casal d’entitats Mas Guinardó
Les bases de la comunicació associativa: Sessió on es treballaran els elements bàsics per a la comunicació de l’entitat, que permetran portar a terme un pla de comunicació.

Sessió 3 | 17.30 – 20.30h
17 de maig Centre Cívic Cotxeres-Casinet | 28 de maig Casal d’entitats Mas Guinardó
La comunicació interna: La vida interna de la nostra associació es nodreix de la comunicació als equips, a les assemblees i als acords, la comunicació és clau. Aprenguem tècniques per fer-ho millor!

Sessió 4 | 17.30 – 20.30h
14 de juny Centre Cívic Cotxeres-Casinet | 18 de juny Casal d’entitats Mas Guinardó

La comunicació externa: enfortint la nostra xarxa social. La comunicació pot ajudar-nos a enfortir les relacions amb aquells actors amb qui transformem col·lectivament. Comuniquem per millorar les relacions amb la nostra xarxa social.

 
Inscripcions

Les places són limitades. Si t’inscrius però finalment no pots assistir-hi, s’ha de notificar amb certa antelació perquè alguna altra persona pugui ocupar la plaça que queda lliure.

Recommended Posts