Actualització 18.08.2021 | ECAS s’adhereix a la convocatòria i el manifest impulsats per Ca la Dona i participarà a la concentració avui dimecres 18 d’agost a les 19h, ‘Per una vida digna i en llibertat, solidaritat amb les dones i les nenes de l’Afganistan’.

17.08.2021 | Organitza Ca la Dona

Amb el lema ‘Per una vida digna i en llibertat, solidaritat amb les dones i les nenes de l’Afganistan’, Ca la Dona convoca una concentració dimecres 18 d’agost a les 19h la Plaça Sant Jaume de Barcelona. Es llegirà un manifest en què s’exigeix als governs “tots els mecanismes polítics per posar fi a les violències a l’Afganistan” i a la Comunitat internacional, la Comunitat europea i els governs espanyol i català “l’immediat reconeixement d’asil polític a les persones que fugen de l’Afganistan i l’acolliment de totes les persones refugiades, especialment a les dones i les nenes afganeses”.

Per adhesions (de moment subscriuen la convocatòria una vintena d’entitats, entre les quals LaFede.cat – organitzacions per a la justícia global, Cooperacció, Irídia, Enginyeria Sense Fronteres i FundiPau) cal escriure a info@caladona.org.

Recommended Posts