23.11.2012 | La campanya ‘Suma’t a les ONG socials’ de la Taula d’entitats del Tercer Sector tindrà un nou impuls durant el Nadal gràcies a un acord amb l’Ajuntament de Barcelona. Es promourà la incorporació de noves persones voluntàries a les entitats socials per tal de donar suport a activitats que s’organitzin durant els dies de Nadal, tot garantint la possibilitat d’establir posteriorment col·laboracions a llarg termini. També es promocionarà una fira solidària de Centres Especials de Treball i altres entitats d’inserció sociolaboral que tindrà lloc als Jardinets de Gràcia –entre el 15 i el 23 de desembre d’11 a 21 hores— i es divulgarà l’acció ‘galet solidari’ per recaptar diners i destinar-los a les entitats socials que desenvolupin activitats orientades a la gent gran i en l’àmbit de l’alimentació. El producte que es posarà a la venda serà una polsera amb el símbol del ‘galet solidari’ (2€) a través de diaris, comerços, oficines de turisme de Barcelona i mercats.

Les diferents activitats organitzades per les entitats socials entre el 3 de desembre i el 6 de gener es podran consultar al web de la campanya: www.donemelmillordenosaltres.cat.

+informació

Entrevista a Teresa Crespo, presidenta d’ECAS i coordinadora del Grup d’inclusió i pobresa de la Taula d’entitats del Tercer Sector, a La Vanguardia

Recommended Posts