20180131_logotipo_marató31.01.2018 | Organitza Zurich Marató Barcelona i Migranodearena.org

La Zurich Marató de Barcelona tindrà lloc l’11 de març. Per tal de donar-li una dimensió solidària, ha creat una campanya conjunta amb la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org que ofereix a les persones participants la possibilitat de formar part en la marató solidària a través de la creació d’una campanya de crowdfunding a favor d’una ONG. Tots els reptes solidaris s’aglutinen a migranodearena.org, sota la gran campanya de captació de fons Zurich Marató de Barcelona 2018 Solidària.

A més, la Fundación real dreams ofereix a les organitzacions del tercer sector l’oportunitat de captar fons a través de l’acció d’atletes. Així mateix, migranodearena.org ofereix un dorsal solidari gratuït a aquelles persones que corrin per una causa i liderin una campanya de crowdfunding a favor d’una ONG.

En l’edició del 2017, la col·laboració de la Zurich Marató de Barcelona amb migranodearena.org es va materialitzar amb un total de 98 reptes solidaris, uns 87.000 € recaptats i uns  250 atletes solidaris/àries. Les organitzacions que van rebre més fons van ser el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO), Duchenne Somriures Valents i Arrels Fundació.

 

Recommended Posts