20190128_Cicle-conferencies-europa25.01.2019 | Organitza ATTAC- Acordem i Centre Cívic La Sedeta

El cicle de conferències On vas Europa?  tindrà lloc els dimecres del 30 de gener al 27 de març a les 19h al Centre Cívic La Sedeta (Sicília 321, Barcelona). Té per objectiu avançar en la comprensió de les causes que han situat la Unió Europea en la cruïlla en què es troba actualment.

Programa

La Unió Europea del capital i la crisi | 30 de gener a les 19h

Ponents: Carlos Sánchez Mato (membre d’ATTAC i responsable de política ecònomica d’IU) i Ramón Franquesa (professor d’Economia Mundial de la UB).

La Unió Europea al món | 13 de febrer a les 19h

Ponents: Enrique Seijas (activista i membre d’ATTAC) i Jérôme Duval (activista i membre del Comitè per a l’Abolició dels deutes il·legítims, CADTM).

L’Europa fortalesa  | 27 de febrer a les 19h

Ponents: Andreu Domingo (demògraf i sots-director Del Centre d’Estudis Demogràfics, CED, de la Universitat Autònoma de Barcelona) i Anna Palou (periodista i membre de Stop Mare Mortum).

La progressió de l’extrema dreta  | 13 de març a les 19h

Ponents: Lidia Falcón (advocada, periodista, filòsofa i feminista) i Paola Lo Cascio (professora d’història contemporània UB i membre de Catalunya en Comú).

Europa i el futur de l’Estat-Nació  | 27 de març a les 19h

Ponents: Joan Botella (president de Federalistes d’Esquerres i catedràtica de ciència política de la UAB) i Emmanuel Rodríguez (sociòleg, historiador i editor de Traficantes de sueños).

 

Recommended Posts