sociallab_comunicacio_tercersector28.11.2017 | Organitza Social.cat

Divendres 1 de desembre els professionals de la comunicació d’entitats del tercer sector tenen una cita a la primera edició del ‘Social Lab: Comunicar per existir’, que tindrà lloc de 9.45h a 14h al Palau Macaya de Barcelona (Passeig Sant Joan 108). La jornada inclourà una taula rodona amb el títol ‘La comunicació: el repte del Tercer Sector’ en què intervindran la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Francina Alsina; la presidenta d’ECAS, Sonia Fuertes; i el president de La Confederació, Joan Segarra. Moderarà el debat la periodista Ruth Gumbau.

A continuació tindrà lloc un diàleg obert amb periodistes en què les entitats els podran preguntar de quina manera podrien comunicar millor la seva tasca perquè els mitjans se’n facin ressò. Hi participaran Albert Segura, director i presentador del programa ‘Solidaris’ de Catalunya Ràdio; Míriam Vila, cap de societat de TV3; Xavier Alsinet, cap de redacció i de societat de l’Agència Catalana de Notícies; i Sònia Pau, periodista d’El Punt Avui.

A mig matí s’impartiran quatre tallers de forma simultània que donaran consells pràctics per millorar les estratègies de comunicació de les entitats. Anna Aurich, directora de l’agència de comunicació Cosmica, donarà deu idees per comunicar amb poc pressupost; el periodista i professor de la UAB David Vidal se centrarà en ajudar a crear històries que connectin amb la ciutadania; Sònia Ros, de la productora Quepo, s’ocuparà de la comunicació audiovisual; i Marta Pulgar Padia, de la Fundació Arrels, dinamitzarà el taller sobre xarxes socials. Per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a info@social.cat.

Recommended Posts