20180207_AmorxAmor08.02.2018 | Organitza Teatre Victòria

El Teatre Victòria (Av. Paral·lel 67, Barcelona) acollirà la segona edició del concert ‘AMOR X AMOR – Cançons d’amor en veus de musicals’ dilluns 26 de febrer a les 21h. Els beneficis que s’obtinguin aniran destinats a Refugees Welcome, organització que ajuda persones refugiades a trobar habitacions de lloguer a un preu social.

El repertori d’AMOR x AMOR estarà integrat per cançons d’amor que no pertanyen al món del teatre musical, però que seran interpretades per professionals del gènere. Així s’escoltaran temes d’artistes com John Legend, Beyoncé, Queen, Alejandro Sanz, Joan Manuel Serrat o Vanesa Martín, entre molts d’altres; amb estils que van del pop, al rock, passant per la cançó d’autor o el bolero. Un concert eclèctic que tindrà un fil d’unió: l’AMOR.

AMOR x AMOR – Cançons d’amor en veus de musicals comptarà amb direcció escènica d’Alícia Serrat  i direcció musical de Dani Campos.

Hi intervindran artistes de l’escena musical catalana:  Clara Altarriba, Daniel Anglès, Víctor Arbelo, Albert Bolea, Marta Capel, Mariona Castillo, Georgina Cort, Laura Daza, Lu Fabrés, Marc Flynn, Dídac Flores, Jan Forrellat, Ernest Fuster, Jana Gómez, Víctor Gómez, Ferran González, Ferran Guiu, Júlia Jové, Xavi Navarro, Patricia Paisal, Neus Pàmies, Sylvia Parejo, Sara Pi, Lucía Torres, Joan Vázquez i Rubén Yuste; intèrprets amb gran trajectòria que han protagonitzat musicals com ‘Rent’, ‘Mamma Mia’, ‘Mar i Cel’ o ‘Hair’, o que actualment estan protagonitzant musicals com ‘Dirty Dancing’, ‘Casi Normales’, ‘Billy Elliot’, ‘Rouge’, ‘Paquito Forever’ o ‘Tick Tick Boom’.

La música en directe serà interpretada per una banda de quatre músics integrada pel director musical Dani Campos al teclat, Norman Cilento (bateria), Ramon Regada (baix) i David Sánchez (guitarra). El concert comptarà també amb la participació del cor de l’escola Aules.

El disseny de la imatge del cartell és de l’artista gràfic i també intèrpret de teatre musical Zuhaitz San Buenaventura.

AMOR x AMOR compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona.

Compra d’entrades

Recommended Posts